Viser alle 26 resultater

 • Reservestråle til skumpistoler

  39,00 kr. ekskl. moms

  Ekstra dyse til PU-skumpistoler 38018, 38021, 38022 og 38031.

 • Fugepistol med omskifter

  401,22 kr. ekskl. moms

  Ekstruderingspistol til 310 ml patroner. Massiv glidemekanisme selv til tykke og stive spartelmasser, klæbemidler eller kemiske ankre. Speciel kontakt til at vælge ekstrudering med eller uden rebound.

 • Fugepistol med omskifter og justerbart trykforhold

  752,00 kr. ekskl. moms

  Ekstruderingspistol til 310 ml patroner. Massiv glidemekanisme til tykke og stive spartelmasser, klæbemidler eller kemiske ankre. Mulighed for at indstille to niveauer af rebound eller slå den helt fra. Justering af kraftoverførsel og dermed mængden af ​​spartelmasse ekstruderet 9:1 eller 18:1 med et tryk.

 • Tætningspistolskelet

  196,89 kr. ekskl. moms

  Ekstruderpistol til 310 ml patroner, universel anvendelse til forskellige typer fugemasser og silikoner, højkvalitets glidemekanisme, godt greb og længden på betjeningsgrebet sikrer en god kraftoverførsel ved påføring af fugemasse.

 • Fugepistol 310ml

  487,91 kr. ekskl. moms

  Professionel ekstruderingspistol. Det specielle design af pistolen tillader brug af både almindelige 310 ml patroner og 310 ml to-komponent patroner med kemiske ankre. Kvalitetshåndværk, massiv glidemekanisme, ergonomisk metaludløser for lettere kraftoverførsel og nøjagtig dosering.

 • Fugepistol til PUR-spume ABS

  282,75 kr. ekskl. moms

  Pistol til PU (polyurethan) skum, krop lavet af slidstærkt ABS plast i kombination med metalføring, jævn regulering af mængden af ​​skum, nem vedligeholdelse, gevind til fastgørelse, metal ventilkugle, påføringsrør til præcis påføring af skum på det ønskede sted. Brug: pistol til arbejde med PU-skum, letter påføring og bekvem og præcis dosering af skummet til det…

 • Fugepistol til PUR spume HOBBY

  141,05 kr. ekskl. moms

  Pistol til PU skum, HOBBY, enkelt og effektivt design til PU (polyurat) skum, kontinuerlig regulering af mængden af ​​skum, nem vedligeholdelse, plastpåføringsrør til præcis påføring af skum på det ønskede sted. Brug: pistol til arbejde med pistol- ligesom PU-skum, letter påføring i bekvem og præcis dosering af PU-skum til det ønskede sted, – konstruktion, brøndkonstruktion.

 • Fugepistol til kemisk anker

  395,59 kr. ekskl. moms

  Ekstruderpistol til kemiske ankre, speciel påføringspistol til ekstrudering af kemiske ankre i en 380 ml pakke, højkvalitets forstærket stål skubbe- og glidemekanisme, slidstærkt ergonomisk metalhåndtag.

 • PROFI Fugepistol til PU-spume TEFLON

  562,34 kr. ekskl. moms

  Professionel metalpistol på PU (polyurat) pistolskum med Teflon overfladebehandling. Jævn regulering af mængden af ​​skum, følsom udløser for præcis og bekvem dosering, plastpåføringsrør til præcis påføring af skum på det ønskede sted. Monteringsgevind med teflonbelægning for lettere rengøring. Teflon ventilkugle, udskiftelig dyse 38030.

 • Fugepistol til PUR-skum FESTA Teflon

  480,70 kr. ekskl. moms

  Professionel metalpistol på PU (polyurat) pistolskum med Teflon overfladebehandling. Jævn regulering af mængden af ​​skum, følsom udløser for præcis og bekvem dosering, plastpåføringsrør til præcis påføring af skum på det ønskede sted. Monteringsgevind med teflonbelægning for lettere rengøring. Teflon ventilkugle, udskiftelig dyse 38030.

 • Fugepistol til montering af spume i metal

  408,56 kr. ekskl. moms

  Professionel metalpistol til PU (polyurat) pistolskum. Jævn regulering af mængden af ​​skum, følsom udløser for præcis og bekvem dosering, plastpåføringsrør til præcis påføring af skum på det ønskede sted. Monteringsgevind med teflonbelægning for lettere rengøring. Teflon ventilkugle, udskiftelig dyse 38030.

 • Pistol til PUR-skum FESTA gummihåndtag

  378,70 kr. ekskl. moms

  Professionel metalpistol til PU (polyurat) pistolskum. Jævn regulering af mængden af ​​skum, følsom udløser for præcis og bekvem dosering, plastpåføringsrør til præcis påføring af skum på det ønskede sted. Monteringsgevind med teflonbelægning for lettere rengøring. Teflon ventilkugle, udskiftelig dyse 38030.

 • Sæt med applikatorer til pistoler 310/600ml 3 stk

  25,04 kr. ekskl. moms

  Erstatningsplastikspidser til ekstruderingspistoler: 38004 og 38005.

 • Fugepistol PROFI

  283,69 kr. ekskl. moms

  Ekstruderpistol FESTA, PROFI, højkvalitets forstærket og profileret stålramme samt ekstruderings- og køremekanisme, lukket ende af pistolrammen, ergonomisk metalhåndtag for behageligt arbejde, profilerede metalsider, dorn til rengøring af tørret kit i spidsen af patron, Brug: forstærket ramme til ekstra tætte fugemasser – kemiske ankre og mørtler, til ekstrudering af fugemasser og klæbemidler i 310 ml patroner.

 • Fugepistol PROFI

  359,00 kr. ekskl. moms

  Ekstruderpistol FESTA, PROFI, højkvalitets forstærket stålramme og udkast- og køremekanisme, håndtag af slidstærkt plast med blødt gummi til behageligt arbejde, profilerede metalsider, dorn til rengøring af tørret spartelmasse i spidsen af ​​patronen. Brug: forstærket ramme til ekstra tyk kit – kemiske ankre og mørtler, til ekstrudering af fugemasser og klæbemidler i 310 ml patroner.

 • Fugepistol med rygtrin

  120,41 kr. ekskl. moms

  Ekstrusionspistol, højkvalitets metalkonstruktion og forarbejdning, en speciel glidemekanisme, der efter at have sluppet aftrækkeren. Ekstrudering returnerer stangen med cirka 5 mm, hvilket øjeblikkeligt afbryder stemplets tryk på kitrekylen, stangen på påføring stempelstang har en sekskantet profil for øget friktion. Brug: til ekstrudering af tætningsmidler og klæbemidler i 310 ml patroner.

 • Fugepistol semi-lukket tandhjul

  102,40 kr. ekskl. moms

  Ekstrusionspistol, metalpladekonstruktion, takket stang for bedre forskydning under ekstrudering. Brug: til ekstrudering af tætningsmidler og klæbemidler i 310 ml patroner.

 • Fugepistol/plastik

  106,74 kr. ekskl. moms

  Halvlukket fugepistol, slidstærkt materiale af høj kvalitet ABS-plastik, metalfremførings- og skubbemekanisme. Brug: til ekstrudering af tætningsmidler og klæbemidler i 310 ml patroner.

 • Tætningspistol halvlukket krom

  153,72 kr. ekskl. moms

  Ekstrusionspistol, pladekonstruktion – forkromet, takket stang for bedre forskydning under ekstrudering. Brug: til ekstrudering af tætningsmidler og klæbemidler i 310 ml patroner.

 • Tætningspistol gear pistol

  267,15 kr. ekskl. moms

  Ekstrusionspistol, trin-for-trin ekstruderingsmekanisme, ergonomisk håndtag – metal/plastik, metalramme, pistolen er tringearet, lettere ekstrudering af fugemasser. Brug: til ekstrudering af fugemasser og klæbemidler i 310 ml patroner.

 • Fugepistol ALU 310 ml

  263,05 kr. ekskl. moms

  Ekstruderpistol til rør og patroner 310 ml, lukket rørformet aluminiumshus, højkvalitets forstærket stål- og skubbemekanisme, slidstærkt metalhåndtag, reservespidser – applikatorer 38014. Brug: til ekstrudering af tætningsmidler i 310 ml PVC-poser og tætningsmidler og klæbemidler i 310 ml patroner.

 • Fugepistol ALU 600 ml

  306,39 kr. ekskl. moms

  Ekstruderpistol til 600 ml rør, lukket, rørformet aluminiumskrop, højkvalitets forstærket stål bevægelses- og skubbemekanisme, slidstærkt metalhåndtag, reservespidser – applikatorer 38014. Brug: til ekstrudering af tætningsmidler i 600 ml PVC-poser.

 • Fugepistol plast

  147,09 kr. ekskl. moms

  Ekstrusionspistol, plastkonstruktion – lavet af slidstærkt plast, der er modstandsdygtigt over for høj belastning, metalglidemekanisme. Brug: til ekstrudering af tætningsmidler og klæbemidler i 310 ml patroner.

 • Tætningspistolskelet

  89,15 kr. ekskl. moms

  Ekstrusionspistol, rammekonstruktion – HOBBY. Brug: til ekstrudering af tætningsmidler og klæbemidler i 310 ml patroner.

 • Fugepistol PROFI

  217,88 kr. ekskl. moms

  Ekstrusionspistol, PROFI, højkvalitets forstærket stål skubbemekanisme, slidstærkt metalhåndtag, profilerede metalsider. Brug: til ekstrudering af tætningsmidler og klæbemidler i 310 ml patroner.

 • Fugepistol semi-lukket

  96,36 kr. ekskl. moms

  Ekstrusionspistol, pladekonstruktion – HOBBY. Brug: til ekstrudering af fugemasser og klæbemidler i 310 ml patroner.